Airco

Bij Van Langen Installatietechniek kunt u een airco installatie aanschaffen voor hét perfecte binnenklimaat

Vanlangen Onderhoud

Een airco kopen voor een fijn binnenklimaat

Profiteer van een comfortabel binnenklimaat met onze hoogwaardige airco’s. Met een airco geniet u zowel zomers van verkoeling als ‘s winters van aangename verwarming. Hierdoor heeft uw woning het hele jaar door een prettige temperatuur. Een airco kopen hoeft niet lastig te zijn. Bij Van Langen bieden we een selectie van hoogwaardige airco’s van A-merken voor verschillende toepassingen. Van een enkele unit voor een slaap- of woonkamer tot complete airconditioning systemen voor een groot bedrijfspand. Als u een airco bij ons aanschaft, komen we hem uiteraard ook bij u installeren!

Voordelen van veel airco’s in ons assortiment

Z

Het hele jaar door een aangenaam klimaat

Z

Veelal fluisterstille modellen, dus geen last van herrie

Z

Onze airco’s hebben veelal een groen energielabel

Z

Onze wandunits reinigen de lucht tegen allergenen, stof en pollen

Z

Een airco kopen is altijd inclusief montage!

900+

Zonnepanelen installaties geplaatst

2000+

Airco’s geplaatst

400+

Warmtepompen geplaatst

Airconditioning laten installeren

Op een mobiele airco na, moet een airconditioner altijd geïnstalleerd worden door een professionele airco installateur. Bij Van Langen Installatietechniek werken ervaren installateurs met de juiste certificering. Als u een airco bij ons aanschaft, zullen we hem vakkundig monteren zodat hij naar behoren werkt. U bent overigens niet de eerste. Onze installateurs hebben al meer dan 2000 airco’s mogen plaatsen!

Stappenplan voor het aanschaffen van een airco:

  • U doet een aanvraag voor een nieuwe airconditioning installatie
  • Er wordt binnen 48 uur contact met u opgenomen voor het maken van een inmeet- afspraak
  • Een specialist komt op locatie langs om de installatie in te meten en u te adviseren
  • U ontvangt binnen 48 uur na de inmeting een vrijblijvende offerte.
  • Gaat u akkoord? Dan nemen wij spoedig contact op voor de plaatsing afspraak.
  • Meestal wordt uw installatie in 1 dag gemonteerd
  • Op de dag van de plaatsing krijgt u van de monteurs een uitleg over hoe het systeem werkt
  • U kunt zorgeloos genieten van uw perfecte binnenklimaat!
een airco kopen

Soorten airconditioning

We bieden een ruim assortiment aan airco’s aan, zodat er altijd een model tussen zit die past bij uw situatie. Denk aan een single split airco, een multi split airco, een cassette, vloermodel, plafondonderbouw, kanaalunit of juist een mobiele airco. Als u twijfelt over welke airco het meest geschikt is, kunt u altijd contact opnemen met onze experts. Bij het selecteren van een geschikte airco kijken we onder andere naar de grootte van uw woning en uw persoonlijke wensen.

Single split

Een single split airco heeft een enkele binnenunit die is verbonden met een enkele buitenunit. Met dit systeem kunt u één specifieke ruimte koelen of verwarmen. Een single split airco is ideaal voor bijvoorbeeld een slaapkamer op zolder, een woonkamer op het zuiden of een kantoor onder een plat dak.

Multi split airco

Een multi split airco maakt gebruik van meerdere binnenunits die tevens zijn verbonden met een enkele buitenunit. Met een dergelijke airco installatie kunt u meerdere ruimtes koelen of verwarmen. Uiteraard kunt u de ruimtes wel afzonderlijk bedienen, zodat u overal de gewenste temperatuur kunt realiseren. Ideaal om gelijk een hele woning of bedrijfspand aan te pakken.

Gerenommeerde airco merken

Wij verkopen en installeren enkel airco’s van de bekende A-merken Mitsubishi en Daikin. Door een airco unit te kopen van een gerenommeerd merk, bent u verzekerd van kwaliteit en een lange gebruiksduur.

Mitsubishi Heavy Industries airco’s

Mitsubishi maakt niet alleen auto’s, maar ook airco’s! Het toonaangevende merk heeft een toegewijde focus op innovatie en technologie. De airco’s van Mitsubishi Heavy Industries zijn zeer betrouwbaar en kennen vaak slimme functies. Niet voor niets zijn de airco’s van dit merk wereldwijd terug te vinden.

Daikin airco's

Daikin staat bekend om geavanceerde en betrouwbare airconditioners die innovatie, comfort en efficiëntie combineren. Als vooraanstaand merk op het gebied van klimaatbeheersing biedt Daikin een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige airco’s. De units hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn prettig in gebruik.

Onze service en onderhoud na aankoop

Als u investeert in airconditioning, wilt u er natuurlijk lang en zorgeloos van kunnen genieten. Bij Van Langen begrijpen we dit, en daarom hebben we klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. We zijn dan ook trots op de 4,9 v/d 5 sterren in Google, op basis van meer dan 150 reviews. Storingen die voortkomen uit onze montage pakken we altijd direct op. Daarnaast kunt u altijd een losse onderhoudsbeurt aanvragen of onderhoudsabonnement afsluiten om er zeker van te zijn dat uw airco goed blijft functioneren.

De garantie op onze installatie

  • 2 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • 5 jaar fabrieksgarantie op de airco units
Teamfoto Van Langen

Direct een airconditioner kopen?

Als u woonachtig bent in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal, kunt u uw airconditioning eenvoudig bij ons aanschaffen en door ons laten installeren. Uiteraard kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen om een inschatting te krijgen van de kosten. We adviseren u graag in welke airco het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

Z

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Veelgestelde vragen over airconditioning

Wat is een airco?

Een airconditioner (kortweg airco) is een apparaat dat de temperatuur en luchtvochtigheid in een ruimte kan reguleren. Een airco kan de lucht zowel laten afkoelen als opwarmen, om zo het klimaat te beheersen. Door de steeds hetere zomers in Nederland wint de airco aan populariteit.

Kan een airco ook verwarmen?

Ja, de meeste moderne airco’s kunnen ook goed verwarmen. Over het algemeen is dit ook energiezuiniger dan andere elektrische verwarming, zoals infraroodpanelen. Een airco kan de temperatuur ook snel omhoog krijgen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld vloerverwarming.

Is een airco unit aan te sluiten op zonnepanelen?

Door de dal en piekmomenten van zonnepanelen is het af te raden om een airco direct op de panelen aan te sluiten. Als u echter een omvormer gebruikt, kan de airco evengoed profiteren van duurzame stroom via de zonnepanelen. We adviseren u graag in een slimme opstelling en kunnen ook de zonnepanelen installatie verzorgen.