Split airco inclusief montage?

Van Langen Installatietechniek is de installateur die u zoekt.  Split airco’s zijn efficiënter en stiller dan mobiele airco’s.

Efficiënter en stiller dan mobiele airco’s

Wij zorgen met een split airco inclusief montage voor een fluisterstil en energiezuinig binnen-klimaat. Wanneer u een aanvraag bij ons plaatst wordt er op basis van uw gegevens een vrijblijvende offerte opgesteld.

  • STEK gecertificeerde monteurs
  • BRL100 certificering: F-Gassen
  • Binnen 4 weken ingemeten, offerte op maat, geplaatst
  • 2 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • 5 jaar fabrieksgarantie
Mitsubishi Heavy Industries airco's single split

Split airco laten plaatsen?

Monteren door erkende installateurs

Het hele jaar door comfort in huis aangedreven door geavanceerde, efficiënte technologieën voor verwarming en koeling. Met split airconditioningsystemen brengt u comfort naar uw thuis, ongeacht het seizoen. Deze airco’s zijn efficiënter en stiller dan mobiele airco’s, en zijn in staat grotere ruimtes te koelen en verwarmen. Een split airco is een vaste airco die bestaat uit een buitenunit en minstens één binnenunit.

Ons team bestaat uit ervaren en erkende airco installateurs die uw woning graag van hoogwaardige airconditioning voorzien. 

De voordelen van split airco inclusief montage

Z

Fluisterstille airco's

Z

Efficiënte technologieën

Z

Lage btw op aanschaf

Z

Zowel koelen als verwarmen

Z

Ultiem comfort, het hele jaar door

900+

Zonnepanelen installaties geplaatst

2000+

Airco’s geplaatst

400+

Warmtepompen geplaatst

Twee soorten split airco’s

Op de markt zijn er twee veelvoorkomende types split airconditioners:

  • Single split airco
  • Multi split airco

Single split airco

Een single split airco bestaat uit één binnenunit die verbonden is met één buitenunit. Deze type airco is goed voor het koelen of verwarmen van individuele ruimtes of zones in uw huis. Het biedt een eenvoudige en kosteneffectieve oplossing voor het reguleren van het klimaat in één specifieke ruimte, waardoor een single split airco een perfect is voor kleinere woningen of appartementen waar slechts één ruimte hoeft te worden gekoeld of verwarmd.

Multi split airco

Daarentegen biedt een multi split airco de flexibiliteit om meerdere binnenunits te verbinden met één enkele buitenunit. Dit maakt het mogelijk om verschillende ruimtes of zones in huis onafhankelijk van elkaar te koelen of te verwarmen, met verschillende temperaturen en instellingen in elke ruimte. Het is ideaal voor woningen waar behoefte is aan individuele klimaatregeling in meerdere kamers, zonder de noodzaak van meerdere buitenunits.

Beide types split airco’s bieden efficiënte en stille prestaties, maar de keuze tussen een single split en multi split systeem hangt af van de specifieke behoeften en indeling van de ruimte, evenals de voorkeuren van de gebruiker.

Voordelen split unit airconditioning

Het grootste voordeel van een split-unit airconditioner is dat u geen last heb van geluid. Bij een mobiele airco is dit vaak wel het geval. Bij een split airco hangt het werkende unit buiten. Het werkende (buiten) unit van de airco pompt het koelgas rond en maakt daarbij geluid. Maar omdat u de buitenunit buiten ophangt heef u daar binnen geen van.

Mitsubishi heavy industries Split airco inclusief montage

Fluisterstil

Afhankelijk van het model en merk waarvoor u kiest,  produceert de binnenunit van een split unit airco ongeveer 20 tot 25 dB. 20 tot 25 dB is te vergelijken met het ruisen van boomblaadjes op een kalme zomerdag. 

Efficiënt

Split airconditioners zijn efficiënte airco’s om uw huis koel te krijgen. Het koelgas in een splt airco onttrekt warme lucht uit de ruimte en geeft dit buiten weer af. Dankzij het hoge vermogen kunnen de airconditioners de hele ruimte koelen.

Niet allleen koelen maar ook verwarmen

Split airco’s hebben als voordeel dat deze type airco’s niet alleen kunnen verkoelen maar vaak ook kunnen verwarmen. U kunt een split airco het hele jaar door blijven gebruiken.