Mitsubishi  airconditioning

Op zoek naar een Mitsubishi airco? Dan bent u bij Van Langen Installatietechniek aan het juiste adres. Wij leveren deze airco’s inclusief montage.

Airco inclusief montage voor uw woning, winkel of kantoor?

Wij hebben een uitgebreid Mitsubishi airco assortiment voor binnen-units en buiten-units. Wij leveren de airconditionings inclusief monage.

 • Singlesplitsysteem en multisplitsysteem
 • Koelcapaciteit van 5 kw, 3,5 kw en 2,5 kw
 • Binnen 4 weken ingemeten, offerte op maat aangeboden en geplaatst
 • 2 jaar garantie op onze werkzaamheden
 • 5 jaar fabrieksgarantie op de units

Onze Mitsubishi airco modellen

De airconditioners van Mitsubishi zijn efficiënt, werken fluisterstil (vanaf 22 dB(A)) en hebben een laag energieverbruik. De luchtfilters van de Mitsubishi airco zorgen ervoor dat onaangename geuren gefilterd worden. De airco heeft verschillende functies, namelijk: koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Bij het kiezen van een Mitsubishi airco is het naast de functionaliteiten belangrijk om rekening te houden met factoren, zoals de grootte van de ruimte en het gewenste koelvermogen. Mitsubishi Heavy Industries biedt een breed scala aan modellen om aan alle behoeftes te voldoen.

Wandmodellen

De Mitsubishi Heavy wandmodellen zijn energiezuinig en stille airconditioners, geschikt voor zowel koelen als verwarmen. Het biedt geavanceerde luchtfiltratie voor verbeterde luchtkwaliteit en is gebruiksvriendelijk met een meegeleverde afstandsbediening.

Vloermodellen

De Mitsubishi Heavy vloermodellen zijn vloerstaande airconditioners die efficiënte koeling en verwarming bieden met een een compact en stil ontwerp. Ideaal voor diverse ruimtes, verbetert het de luchtkwaliteit dankzij geavanceerde filters en is het eenvoudig te bedienen voor optimaal comfort.

Toont alle 3 resultaten

Cassette

Een Mitsubishi cassette airconditioner biedt efficiënte koeling en verwarming met een discreet plafondontwerp. Het systeem zorgt voor gelijkmatige luchtverdeling, verbeterde luchtkwaliteit en is ideaal voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

60 x 60 modellen

De Mitsubishi cassettes 60×60 set zijn één het meest compacte cassettemodel voor inbouw in moderne systeemplafonds.

90 x 90 modellen

Naast de 60 x 60 zijn de Mitsubishi 90 x 90 ook veel verkochte cassettemodellen voor inbouw in moderne systeemplafonds.

Satalliet modellen 

Een Mitsubishi satelliet airconditioner biedt efficiënte koeling en verwarming met een onopvallend ontwerp, ideaal voor flexibele installatie in plafonds of wanden. Het systeem zorgt voor geruisloze werking en verbeterde luchtkwaliteit.

Airco’s met een laag energieverbruik

Mitsubishi airco’s staan bekend om hun geavanceerde technologie en energie-efficiëntie. Deze airconditioners bieden niet alleen uitstekende koelprestaties, maar zijn ook milieuvriendelijk dankzij hun lage energieverbruik en gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen. Bovendien zijn Mitsubishi airco’s stil in gebruik en beschikken ze over innovatieve functies zoals geavanceerde luchtfilters en slimme bediening via smartphone-apps. Deze eigenschappen maken deze airco’s een uitstekende keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Populaire airco: de Mitsubishi airconditioner van 5 kW

Eén van onze meest geplaatste airconditioners is de Mitsubishi airconditioner van 5 kW. Dit type heeft een capaciteit tot 160 m3. Het serienummer van deze airconditioner is SRK 50 ZS-WF. De unit is voorzien van een ingebouwde Wi-Fi-module, waardoor u op elke locatie en op ieder moment de airconditioner kunt bedienen vanaf uw smartphone of tablet. 

Singlesplitsysteem en multisplitsysteem

Naast een singlesplitsysteem van Mitsubishi, kunt u ook kiezen voor een multisplitsysteem. Een multisplitsysteem houdt in dat er twee of meer binnenunits aan één buitenunit worden gekoppeld. De afmetingen van het wandmodel zijn 290 mm (hoogte) x 870 mm (breedte) x 230 mm (diepte). Van de singlesplit buitenunit zijn dat 595 mm (hoogte) x 842 mm (breedte) x 290 mm (diepte). Het koelvermogen is 5,0 kW en het verwarmvermogen is 5,8 kW. 

Mitsubishi airco inclusief montage

1200+

Zonnepanelen installaties geplaatst

3500+

Airco’s geplaatst

500+

Warmtepompen geplaatst

Een Mitsubishi airco laten plaatsen

Door erkende installateurs?

Door een Mitsubishi airco te laten plaatsen creëert u een comfortabel leefklimaat in uw woning, winkel of kantoor. De airconditioners van Mitsubishi zijn efficiënt, werken fluisterstil en hebben een laag energieverbruik. De luchtfilters van de Mitsubishi airco zorgen ervoor dat onaangename geuren gefilterd worden. De airco heeft verschillende functies, namelijk: koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Ons team bestaat uit erkende airco installateurs die veel ervaring hebben met het plaatsen van verschillende type Mitsubishi airco’s. Al onze installateurs beschikken over de nodige STEK certificering en BRL100 / F-Gassen certificering.  Zo kunnen we garanderen dat uw Mitsubishi airco correct wordt geïnstalleerd en u er lang van kunt profiteren!

Verschillende Mitsubishi airco’s die wij hebben geplaatst
Z

Mitsubishi airco 3 5 kw inclusief montage

Z

Mitsubishi airco 2 5 kw inclusief montage

Kosten van een Mitsubishi airco inclusief montage

De kosten voor een airco hangen af van uw wensen. Wij leveren én monteren Mitsubishi airco’s vanaf €1.800,- inclusief de btw. Logischerwijs is een enkele unit voor een zolderkamer goedkoper dan een multi-split installatie voor een gehele woning. Vraag vrijblijvend een offerte aan om een kostenplaatje te krijgen voor uw situatie.

Factoren waar wij naar kijken die de prijs bepalen

 • Aantal binnen- en buitenunits
 • Model van de binnenunit (merk, model, kleur)
 • Omkasting voor de buitenunit
 • Leidingafstand binnen- en buitenunit (standaard ± 5 meter)
 • Aanwezigheid dakdoorvoer
 • Aanwezigheid stroomvoorziening