CASSETTE 60×60 SINGLE-SPLIT FDTC40VH 4,0 KW INCLUSIEF PANEEL EN BEDRADEN WANDBEDIENING

CASSETTE 60×60 SINGLE-SPLIT FDTC40VH 4,0 KW INCLUSIEF PANEEL EN BEDRADEN WANDBEDIENING

3,600.00

Mitsubishi Heavy Industries airconditioners staan garant voor comfort. U kunt een ruimte snel en comfortabel verwarmen dankzij de standaard inverter warmtepomp. Het hele jaar kunt u dus het perfecte binnenklimaat creëren.

De airconditioning werkt geruisloos. In de laagste stand werken de plafond onderbouwunits op een geluidsniveau van slechts 37 dB(A).

De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners werken zeer efficiënt. De toegepaste warmtepomp inverte techniek is de meest geavanceerde ter wereld.

De airconditioners van Mitsubishi Heavy Industries werken op een milieubewuste manier. Het design wordt zo compact mogelijk gemaakt waardoor er minder materialen nodig zijn. Doordat de airco’s van milieuvriendelijke materialen gemaakt worden, kan 90% van het materiaal van de airco’s gerecycled worden.

De Mitsubishi Heavy Industries airconditioners zijn ook toepasbaar als multsplit-systemen (duo/triple/quatro).

De airconditioner is voorzien van een zeer uitgebreide wandbediening met 3,8” verlicht touchscreen, uitgebreid klokprogramma (inclusief modus instelling), uitgebreide mogelijkheden voor automaatstand, ingebouwde ruimtetemperatuurvoeler en temperatuurinstell­ing tot 0,5 °C nauwkeurig.

De FDTC is het meest compacte cassettemodel voor inbouw in moderne systeemplafonds. Met een plat ontwerp van slechts 10mm op het diepste punt behoort het FDT-C Cassettemodel tot een van de smalste in haar soort. De “clean white” kleurstelling past bovendien mooi bij een moderne uitstraling. De unit wordt geleverd met een RC-EX3A- wandbediening, dit is een uitgebreide afstandsbediening wat toegang geeft tot service-en instellingsgegevens gecombineerd met een eenvoudig te bedienen 3,8″ Touchscreen scherm. Alle instellingen kunt u wijzigen door op het aanraakscherm te tikken.

Extra informatie

Afmetingen binnenunit

Hoogte: 248mm, Breedte: 570mm, Diepte: 570mm

Afmetingen buitenunit

Hoogte: 640mm, Breedte: 871mm, Diepte: 290mm

Binnendeel

FDTC40VH

Buitendeel

SRC 40 ZSX-W

Energielabel (Koelen)

A++

Energielabel (verwarmen)

A+

Geschikt voor ruimtes tot

135m3

Koelvermogen

4.0 kW

Verwarmvermogen

4.5 KW

Min. geluidsdruk binnenunit

27 dB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CASSETTE 60×60 SINGLE-SPLIT FDTC40VH 4,0 KW INCLUSIEF PANEEL EN BEDRADEN WANDBEDIENING” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *