Esthetische zorgen bij airconditioners: oplossingen

Geplaatst op: mei 10, 2024

Overweegt u een airconditioner, maar twijfelt u vanwege belemmeringen in het zicht? Wij bieden diverse oplossingen om deze zorgen weg te nemen.

Meerdere kleuren wandunits van Mitsubishi

De wandunits van Mitsubishi Heavy Industries zijn leverbaar in meerdere kleuren. Naast de standaard witte modellen, bieden wij ook de opties van titanium- en zwart-witmodellen aan. Zo heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke kleur u het meest geschikt vindt voor de desbetreffende ruimte.
De meerprijs voor een titanium- of zwart-witmodel bedraagt 250 euro inclusief btw per binnenunit.


Evolar omkastingen

Vaak wordt de meest geschikte plaats voor een buitenunit bepaald door de afstand naar de binnenunit toe. De buitenunit kan dus op een opvallende plaats in uw tuin of aan de muur van uw woning hangen. Interesse in een airco? Laat uw airco monteren door een van onze specialisten.

Esthetiek van de buitenunit

Om de esthetiek van de buitenunit te verbeteren, bieden wij omkastingen van het merk Evolar aan. Er is een ruime keuze aan kleuren beschikbaar, namelijk: licht antraciet, donker antraciet, zwart, wit en rood.
Wanneer uw buitenunit aan een muur gemonteerd is, dient er een onderplaat toegevoegd te worden aan de omkasting. Zo is er van onderaf ook geen zicht op de unit. Voor vrijstaande plaatsen is er een achterplaat beschikbaar.

Geluidsreductie

Naast de verbeterde esthetiek biedt een omkasting ook geluidsreductie. Onze airconditioners werken fluisterstil, maar zo kunt u het geluid nog meer minimaliseren. De omkasting beschermt de buitenunit bovendien tegen weersinvloeden en vandalisme. De omkasting kan tijdens, maar ook na de installatie worden geplaatst door onze monteurs.
Al met al is een omkasting dus een waardevolle investering. U kunt al vanaf 319 euro inclusief btw een omkasting bestellen bij ons!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mogelijkheden leidinggoten

De leidingen die de binnen- en buitenunit verbinden, worden achter leidinggoten geplaatst. Afhankelijk van de afstand tussen de binnen- en buitenunit kan er meer of minder leidinggoot nodig zijn. Wij bieden leidinggoot in de kleuren wit en antraciet aan, zodat u hierin een keuze kunt maken die past bij uw ruimte.