Een Hybride Warmtepomp

Bij Van Langen Installatietechniek

Over

Hybride Warmtepompen

 

Een hybride warmtepomp is de snelste manier van verduurzamen. U breidt hiermee namelijk uw bestaande cv-installatie uit met een warmtepomp. U bent daarmee niet volledig van het aardgas af, maar u bespaart jaarlijks tot wel 70% op uw gasverbruik zonder ingrijpende verbouwing. Met de extreem gestegen gasprijzen en het aanpassen van de salderingsprijzen is een hybride warmtepomp een goede keuze. Als alternatief voor zonnepanelen of een mooie uitbreiding bij uw bestaande zonnestroominstallatie. De combinatie warmtepomp en zonnepalen zal uiteraard het meest kostenbesparend zijn. Een Remeha Elga Ace hybride warmtepomp verlaagt niet alleen uw gasrekening, maar is ook nog eens beter voor het milieu!

Z

De snelste manier van verduurzamen

Z

Bespaar jaarlijks tot wel 70% op uw gasverbruik

900+

Zonnepanelen installaties geplaatst

2000+

Airco’s geplaatst

400+

Warmtepompen geplaatst

Waarom de meeste mensen kiezen voor een

Hybride Warmtepomp

Samenwerking met uw CV-ketel

Een hybride warmtepomp fungeert als een slimme partner voor uw cv-ketel. Terwijl de cv-ketel zorgt voor de levering van warm water, neemt de warmtepomp de verantwoordelijkheid voor de verwarming van uw huis op zich. Zelfs tijdens de meest extreme koude dagen schiet de cv-ketel te hulp, waardoor u altijd verzekerd bent van zowel warm water als een aangename en comfortabele temperatuur in uw huis. Deze naadloze samenwerking garandeert niet alleen betrouwbare prestaties, maar optimaliseert ook het energiegebruik voor een efficiënt en comfortabel huisklimaat.

Minder C02-uitstoot

Met een hybride warmtepomp realiseert u niet alleen aanzienlijke jaarlijkse besparingen tot wel 70% op uw gasverbruik, maar draagt u ook direct bij aan een aanzienlijke vermindering van uw CO2-uitstoot. Het gebruik van elektriciteit door de hybride warmtepomp wordt optimaal benut wanneer deze wordt opgewekt door een duurzame bron, zoals een zonnestroominstallatie. Hierdoor kunt u genieten van een comfortabel binnenklimaat, terwijl u op een milieuvriendelijke manier energie bespaart en uw ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleint.

Hoe werkt een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht en draagt de warmte via een speciaal koelmiddel over naar uw woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van tapwater. Zo kunt u tot wel 70% besparen op uw gasverbruik.

Waarom niet meteen 100% elektrisch verwarmen?

Een elektrische warmtepomp vervangt uw cv-ketel. Voor het plaatsen van een volledig elektrische warmtepomp moet u vaak eerst veel investeren in isolatie en vloerverwarming. Een hybride warmtepomp wordt gekoppeld aan uw cv-ketel die tijdens de koude dagen de warmtepomp slim ondersteunt bij het verwarmen van uw woning..

ISDE-subsidie

De Nederlandse overheid stimuleert huishoudens en bedrijven om te verduurzamen en daarmee de CO2 uitstoot terug te dringen. De Investeringssubsidie duurzame energie verlaagt uw investering en verkort daarmee de terugverdientijd aanzienlijk.

Subsidies 2024

De subsidies die u ontvangt bedragen:

– Hybride warmtepomp Remeha Elga Ace 4,0 kW: € 2.400

– Hybride warmtepomp Remeha Elga Ace 6,0 kW: € 2.700

Waar wij mee werken

Remeha Elga Ace warmtepomp

Wij verkopen de Remeha Elga Ace warmtepomp in 4,0 kW en 6,0 kW. De Elga Ace is dé warmtepomp met de beste prijs-prestatieverhouding. Als enige op de markt stuurt de Remeha Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Dit zorgt ervoor dat we warmtepomp optimaal wordt ingezet. De Remeha Elga Ace werkt samen met cv-ketels van alle merken.

 

Technische specificaties

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Technische specificaties

4 kW                                    

  •  Onderstaande gegevens gelden voor

A 7˚C/W 35˚C

  •  Verwarmingsvermogen

4,14 kW

  •  COP

4,50

  •  Opgenomen elektrisch vermogen

0,92 kWe

  •  Nominaal waterdebiet

0,73 m3/uur

 

6 kW

  •  Onderstaande gegevens gelden voor

A 7˚C/W 35˚C

  •  Verwarmingsvermogen

6,14 kW

  •  COP

4,54

  •  Opgenomen elektrisch vermogen

1,35 kWe

  •  Nominaal waterdebiet

1,06 m3/uur

Teamfoto Van Langen

Bent u geïnteresseerd?

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Indien de offerte uw interesse wekt, komt er een expert bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken.

De warmtepomp installateur kan de situatie in en om uw huis nauwkeurig beoordelen en de mogelijkheden met u bespreken. Op basis daarvan passen wij u vrijblijvende offerte indien nodig aan.

Z

Vraag vrijblijvend een offerte aan