Zonnepanelen bij Van Langen Installatietechniek

Om met de tijd mee te gaan is de aanschaf van zonnepanelen een perfecte investering. Voor uzelf en voor het milieu. Uw systeem geeft een maximale opbrengst als het 25 tot 30 jaar probleemloos kan functioneren.

Kwaliteit, service en klantcontact.

Bij Van Langen installatietechniek leveren wij niet alleen perfecte kwaliteit, maar ook goede service en klantcontact. Uw zonnepanelen worden goed en strak geplaatst door onze ervaren zonnepanelen installateurs. Zo kunt u hierna zorgeloos genieten van de gratis energie die de zon voor u opwekt.

Wanneer u een aanvraag bij ons plaatst, wordt er op basis van uw gegevens een vrijblijvende offerte opgesteld. In deze offerte vindt u niet alleen de zonnepanelen kosten, maar ook wat de verwachte opbrengst/besparing zal zijn.

Indien de offerte uw interesse heeft gewekt, plannen wij een geheel vrijblijvende afspraak met een expert in. De expert komt bij u langs om de situatie te bekijken en om de installatie in te meten. U krijgt een persoonlijk en eerlijk advies. Hierdoor kunnen wij u een offerte op maat aanbieden. Het resultaat hiervan is de perfecte installatie speciaal voor uw woning, kantoor of bedrijfshal. Klik hier voor een aanvraagformulier voor zonnepanelen.

Onze experts kijken naar:

I
Uw huidige energieverbruik;
I

De installatie die nodig is om uw energiekosten te verlagen;

I

Het montagesysteem dat geschikt is voor uw dak;

I
De kabelroute van uw meterkast naar de omvormer;
I
De geschikte omvormer en de plaats van de omvormer;
I
De perfecte prijs voor uw installatie.

Waarom zonnepanelen aanschaffen bij Van Langen Installatietechniek?

 

Bij Van Langen leggen wij de focus op zonnepanelen. Met onze jonge en gemotiveerde monteurs zorgen wij ervoor dat de zonnepanelen volgens alle geldende normen worden geplaatst. Daarnaast hebben wij een snelle responstijd, korte levertijd en goede garantievoorwaarden.

De zonnepanelen

Wij werken voornamelijk met Jinko Solar panelen. Dit zijn panelen van goede kwaliteit. Hierbij hebben wij onder andere gekeken naar de opbrengst die het paneel levert door de jaren heen en de garantievoorwaarden van de fabrikant.

De omvormer

De omvormer zorgt ervoor dat de gelijkspanning van het zonnepaneel wordt omgezet in een constante wisselspanning. Deze wisselstroom kan vervolgens worden gebruikt voor de apparaten thuis of kan worden geleverd aan het net.

Merken waar wij voornamelijk mee werken:

  • Enphase;
  • GoodWe.

Het type omvormer wordt gekozen op basis van de schaduwvlakken en ligging van de zonnepanelen. Uiteraard stemmen wij dit van te voren met u af.

Enphase systeem met micro omvormers
GoodWe serie systeem: zonder micro omvormers

Wat klanten over ons zeggen.

Richard Van Leeuwen
Richard Van Leeuwen
2024-03-06
Werken professioneel en een goede nazorg. Gijs de Langen is vandaag bij ons geweest voor het opnemen plaatsen nieuwe airco. Ik weet van mijzelf dat ik een zeer kritische consument ben en Gijs meer dan gewenst wellicht met kritische vragen bestook. Gijs blijft ten alle tijde vriendelijk en neemt de tijd voor mij. Dus zeer professioneel ingesteld. Zelfs ‘voor de kritische consument die wel rechtvaardig probeert te zijn’ deinst Gijs niet terug! Hij zal ten alle tijde het meest gunstige voor de consument opperen zonder zelf daaraan financieel gewin te hebben. In de afgelopen jaren hebben ze bij ons 25 zonnepanelen geplaatst, airco’s door het hele huis en Gijs gaat het voor ons uitzoeken om een mooie hybride boiler te plaatsen in de technische ruimte. Kortom een absolute aanrader! Richard van Leeuwen
Daniel Iping
Daniel Iping
2024-03-04
Deskundig en professioneel bedrijf: denken mee in oplossingen, werken snel, zijn klantvriendelijk en goed bereikbaar. Zeer aan te bevelen.
B Jackson
B Jackson
2024-02-23
Excellent, would recommend. The offer price was competive and afterwards there were no extra or hidden costs Eg no compulsory and expensive maintenance contracts as with some other installlers The installation team arrived at the agreed time, were politie and professional, well equipped, and worked hard and completed the work on time
john tentije
john tentije
2024-02-22
Top bedrijf. Na een jaar zag ik dat mijn dakpannen niet helemaal netjes waren teruggelegd na een instalatie van zonnepanelen, na een belletje zijn de mannen de volgende dag langs geweest en deze weer netjes hebben terug geplaatst wat een perfecte service na een jaar. super bedankt mannen.
Cees Brom
Cees Brom
2024-02-13
Zeer goed geholpen door van Langen . Na de offerte is er iemand komen kijken , hoe we de hybride ketel het beste konden plaatsen. Volgens deze jongen ,via de bijkeuken . Achteraf is het de voortuin geworden. vlotte plaatsing en alles netjes achtergelaten. Puntje van kritiek , ik had iets meer voorlichting wel op zijn plaats gevonden. volgens kantoor zouden ze niet voor 16 uur klaar zijn , maar ze waren om 15.30 uur al weg. ik had een afspraak en kon niet voor 15.30 uur terug zijn . Na wat heen en weer bellen is het uiteindelijk toch goed gekomen.
Frank Steenmeijer
Frank Steenmeijer
2024-02-05
Prima service. Monteurs werken netjes en schoon. Airco installatie functioneert naar verwachting.
A O
A O
2024-01-21
Snel, klantvriendelijk en netjes gewerkt door prima moteurs
jaap keijzer
jaap keijzer
2024-01-21
Uitstekende informatie en snelle plaatsing van de panelen. Ook de installatie dag verliep soepel. Eén aanbeveling waard
Teamfoto Van Langen

Bent u geïnteresseerd?

Van Langen installatietechniek is gevestigd in Alkmaar en momenteel werkzaam in Noord-Holland en bepaalde delen van Utrecht en Zuid-Holland. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan om een goed beeld te krijgen van de zonnepanelen kosten. Indien de offerte uw interesse wekt, komt er een expert bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken.

De zonnenpanelen installateur kan de situatie in en om uw huis nauwkeurig beoordelen en de mogelijkheden met u bespreken. Op basis daarvan passen wij u vrijblijvende offerte indien nodig aan.

Z

Vraag vrijblijvend een offerte aan