Servicecontract voor uw zonnestroominstallatie

Nooit voor onverwachte kosten komen te staan door garantieverlenging op uw zonnestroominstallatie? Sluit een servicecontract bij Van Langen Installatietechniek af!

Ga voor volledige ontzorging

Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw zonnestroominstallatie optimaal blijft werken.

Service zonnestroominstallatie

U heeft twee jaar garantie op de werkzaamheden van de door ons geplaatste installatie, maar wat kunt u verwachten wanneer deze periode verstreken is? Is deze garantie te verlengen? Wat zijn de kosten hiervoor? Dat leggen wij u hieronder uit.

Wij geven standaard twee jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. De garanties op de zonnepanelen, omvormer(s) en het montagemateriaal heeft u vanuit de fabrikant. Na twee jaar vervalt deze garantie en zullen wij kosten in rekening moeten brengen voor een servicebezoek bij storingen.
Omdat wij, bij Van Langen Installatietechniek, onze klanten altijd snel te hulp willen staan, zelfs na de twee jaar garantie, kunt u een servicecontract afsluiten bij ons voor de – door ons geplaatste – zonnestroominstallatie.

Vanlangen Onderhoud

Ons servicecontract

Z

Bij storingen binnen 24 uur service van één van onze monteurs

Z

Op werkdagen van 07:00 tot 16:30 uur telefonisch bereikbaar

Z

Contract heeft een looptijd van 10 jaar

Z

Geen voorrijkosten

Z

Geen arbeidsloon

Z

Geen eenmalige kosten

Z

Tussenpersoon met de fabrikant

Avond- en weekendtoeslag
Exclusief materiaalkosten bij kapot materiaal

Maandelijks: €18,- excl. btw.

Vanlangen Onderhoud

Kom niet onverwacht voor hoge kosten te staan: door de garantieverlenging zal u beschermd zijn tegen onverwacht hoge kosten als gevolg van onverhoopte storingen.

Kostenbesparing op lange termijn: Hoewel het verlengen van de garantie initieel een extra investering kan zijn, kan het op de lange termijn kostenbesparend zijn. Als er na de standaard garantieperiode problemen optreden, kunnen de kosten van reparaties of vervanging van onderdelen aanzienlijk zijn. Met een verlengde garantie zijn deze kosten mogelijk gedekt.

Wij treden op als tussenpersoon met de fabrikant: wanneer uw zonnepanelen, de omvormer(s) of het montagemateriaal defect zijn, krijgt u een bepaalde garantie vanuit de fabrikant. Bij defecte materialen, zorgen wij voor de garantieaanvragen.

Gemak: op werkdagen zal één van onze monteurs binnen 24 uur bij u op locatie zijn om de storing te verhelpen.

Hoe werkt het afsluiten van een servicecontract?

v

Aanvragen

Vul het factuurnummer in van de factuur die u van ons gekregen heeft voor de desbetreffende installatie. U kunt alleen een servicecontract bij ons afsluiten wanneer de gehele installatie geplaatst is door ons.

Ingang abonnement

Wanneer uw abonnement is ingegaan en er een storing bij u optreedt, komt één van onze monteurs binnen 24 uur langs bij u om de storing te verhelpen. De algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.