Over

Van Langen Installatietechniek

Teamfoto Van Langen

Even kennismaken

Over ons

Van Langen Installatietechniek is een bedrijf dat zich richt op zonnestroom-. airconditioning- en warmtepompinstallaties. In de meeste gevallen komen we de installatie bij u inmeten zodat we er zeker van zijn dat we uw verwachting kunnen realiseren. Bovendien geven we persoonlijk en eerlijk advies gebaseerd op de situatie.

Wegens alle recente ontwikkelingen en opwarming van de aarde is verduurzamen een hoge prioriteit geworden. Wij dragen hier als bedrijf aan bij en nemen dit mee in onze beslissingen. Een warmtepomp of een zonnestroominstallatie is de ideale oplossing om uw woning of bedrijf te verduurzamen.

Van Langen Installatietechniek is een geschikte keuze voor zowel kleine als voor grote installaties. Wij hebben al meerdere grote projecten gerealiseerd. Klik hier voor een goed beeld van onze projecten.

We beschikken over producten met een uitstekende kwaliteit en goede garantievoorwaarden. In combinatie met ons ervaren, gedreven en innovatieve team zijn wij dé installateur voor uw zonnepanelen, airconditioning en warmtepompen.

Teamfoto Van Langen

Even kennismaken

Onze monteurs

Wij werken met eigen teams van vakkundige monteurs. Zowel op kantoor als tijdens de installaties zorgen wij voor directe en korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en met u meedenken. Wij denken liever in oplossingen dan in problemen.

Wij zijn een hecht en relatief jong team en houden ons continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Deze kennis delen we dan ook graag met u. Bij van Langen Installatietechniek hebben we de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Wat klanten over ons zeggen.

Marian van der Woude
Marian van der Woude
2023-10-03
Snelle levering na slechte ervaring bij ander bedrijf. Reageren altijd, zijn altijd bereikbaar en snel en netjes geplaatst. Aardige en kundige monteurs. Zeer tevreden! Zo kan het dus ook!
Bart Maerten
Bart Maerten
2023-09-29
We zijn zeer tevreden over de afwerkening en het netjes achterlaten van werkplek De werknemer zijn zeer beleeft
Willem MGE Kuin
Willem MGE Kuin
2023-09-23
Het begon met, na aanvraag, een mooie offerte voor het plaatsen van zonnepanelen. Na aanvankelijk rekening te hebben gehouden met een levertijd van plusminus zes weken, hadden we het geluk dat er een afspraak, voor de volgende dag, uitviel. Daardoor lagen de zonnepanelen binnen één dag op onze garage. Onwaarschijnlijk snel dus, maar dat was gewoon geluk hebben. De plaatsing ging snel en netjes inclusief het installeren van de software op telefoon en laptop en de aanmelding bij de nutsbedrijven. Duidelijke uitleg over het functioneren en het gebruik van de app. Kortom vijf sterren waard.
Leonor Carcoba
Leonor Carcoba
2023-09-15
Van aanvraag tot uiteindelijke plaatsing heel netjes en vooral ook snelle service. Mijn airco werd precies op tijd voor de laatste warme dagen in september geplaatst!
Eric Zentveldt
Eric Zentveldt
2023-09-15
Top bedrijf, leuke mensen en goed werk geleverd met de door ons aangeschafte zonnepanelen
Raymond Icke
Raymond Icke
2023-09-08
Duidelijke offerte en snelle plaatsing. Achteraf betalen voelt altijd prettig. Netjes geïnstalleerd door de mannen die zich als gast gedroegen in ons huis. Ieder kruimeltje is opgezogen. Wat mij betreft een aanrader dit bedrijf
PZ
PZ
2023-08-30
Hele goede ervaring met Van Langen, aan de voorkant al met duidelijke communicatie en goed advies, en bij het uitvoeren werd er zeer netjes gewerkt en werd er goed uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren. De volgende installatie gaat ook zeker via Van Langen gebeuren!
Roelof Hellemans
Roelof Hellemans
2023-08-07
Top service

Onze merken