Over

Van Langen Installatietechniek

Over ons

Van langen installatietechniek is een bedrijf die zich richt op Airconditioning en Zonnepanelen installaties, doordat de duurzame energie steeds meer aandacht krijgt i.v.m. de opwarming van de aarde is een zonnestroom installatie de ideale oplossing, voor particulieren maar ook voor bedrijven. Bij van langen pakken wij dus ook de grotere projecten aan. Verder richten wij ons op de klimaatbeheersing, vroeger was dit een luxe maar tegenwoordig kunt u er niet meer omheen. Wat is er lekkerder dan de ideale temperatuur in uw; woonkamer, kantoor, slaapkamer of bedrijfshal. Wij beschikken over ervaren en gespecialiseerde monteurs, met uitstekende kwaliteit van producten en goede garantievoorwaarden!

Over ons

Van langen installatietechniek is een bedrijf die zich richt op Airconditioning en Zonnepanelen installaties, doordat de duurzame energie steeds meer aandacht krijgt i.v.m. de opwarming van de aarde is een zonnestroom installatie de ideale oplossing, voor particulieren maar ook voor bedrijven. Bij van langen pakken wij dus ook de grotere projecten aan.
Verder richten wij ons op de klimaatbeheersing, vroeger was dit een luxe maar tegenwoordig kunt u er niet meer omheen. Wat is er lekkerder dan de ideale temperatuur in uw; woonkamer, kantoor, slaapkamer of bedrijfshal.
Wij beschikken over ervaren en gespecialiseerde monteurs, met uitstekende kwaliteit van producten en goede garantievoorwaarden!

Wat klanten over ons zeggen.

“Op 2/7/2021 hebben de mannen van Van Langen bij ons een airco geïnstalleerd. De Mannen hebben puik werk geleverd. Vooraf gedegen advies door Abel. Keurige en vakkundige installatie, dit alles tegen een concurrerende prijs. Een aanrader.”
“Wij hebben op ons bedrijf zonnepalen laten plaatsen door van Langen installatietechniek, dit werd zeer kundig en professioneel aangepakt. Vanaf het eerste telefoongesprek tot de uitleg van de app werd alles duidelijk toegelicht en wij vonden het erg fijn dat er de tijd voor genomen werd. Ook werd er serieus omgegaan met het berekenen van de benodigde hoeveelheid panelen.”

Onze merken