Over 

Van Langen Installatietechniek

Teamfoto Van Langen

Kennismaken

Met Van Langen Installatietechniek

Welkom bij Van Langen Installatietechniek!

Wij zijn uw specialist in zonnestroom, airconditioning en warmtepompinstallaties. Met een persoonlijke aanpak meten we uw installatie in en bieden eerlijk advies op maat. Duurzaamheid staat centraal, en we dragen bij aan een groenere toekomst met oplossingen zoals warmtepompen en zonnestroominstallaties.

Of het nu gaat om kleine of grote projecten, Van Langen Installatietechniek levert kwaliteit met een ervaren, gedreven en innovatief team. Bekijk hier onze gerealiseerde projecten.

Teamfoto Van Langen

Eigen teams en vakkundig

Maak kennis met onze monteurs

Wij werken met eigen teams van vakkundige monteurs. Zowel op kantoor als tijdens de installaties zorgen wij voor directe en korte communicatielijnen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en met u meedenken. Wij denken liever in oplossingen dan in problemen.

Wij zijn een hecht en relatief jong team en houden ons continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Deze kennis delen we dan ook graag met u. Bij Van Langen Installatietechniek hebben we de klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Wat klanten over ons zeggen.

Richard Van Leeuwen
Richard Van Leeuwen
2024-03-06
Werken professioneel en een goede nazorg. Gijs de Langen is vandaag bij ons geweest voor het opnemen plaatsen nieuwe airco. Ik weet van mijzelf dat ik een zeer kritische consument ben en Gijs meer dan gewenst wellicht met kritische vragen bestook. Gijs blijft ten alle tijde vriendelijk en neemt de tijd voor mij. Dus zeer professioneel ingesteld. Zelfs ‘voor de kritische consument die wel rechtvaardig probeert te zijn’ deinst Gijs niet terug! Hij zal ten alle tijde het meest gunstige voor de consument opperen zonder zelf daaraan financieel gewin te hebben. In de afgelopen jaren hebben ze bij ons 25 zonnepanelen geplaatst, airco’s door het hele huis en Gijs gaat het voor ons uitzoeken om een mooie hybride boiler te plaatsen in de technische ruimte. Kortom een absolute aanrader! Richard van Leeuwen
Daniel Iping
Daniel Iping
2024-03-04
Deskundig en professioneel bedrijf: denken mee in oplossingen, werken snel, zijn klantvriendelijk en goed bereikbaar. Zeer aan te bevelen.
B Jackson
B Jackson
2024-02-23
Excellent, would recommend. The offer price was competive and afterwards there were no extra or hidden costs Eg no compulsory and expensive maintenance contracts as with some other installlers The installation team arrived at the agreed time, were politie and professional, well equipped, and worked hard and completed the work on time
john tentije
john tentije
2024-02-22
Top bedrijf. Na een jaar zag ik dat mijn dakpannen niet helemaal netjes waren teruggelegd na een instalatie van zonnepanelen, na een belletje zijn de mannen de volgende dag langs geweest en deze weer netjes hebben terug geplaatst wat een perfecte service na een jaar. super bedankt mannen.
Cees Brom
Cees Brom
2024-02-13
Zeer goed geholpen door van Langen . Na de offerte is er iemand komen kijken , hoe we de hybride ketel het beste konden plaatsen. Volgens deze jongen ,via de bijkeuken . Achteraf is het de voortuin geworden. vlotte plaatsing en alles netjes achtergelaten. Puntje van kritiek , ik had iets meer voorlichting wel op zijn plaats gevonden. volgens kantoor zouden ze niet voor 16 uur klaar zijn , maar ze waren om 15.30 uur al weg. ik had een afspraak en kon niet voor 15.30 uur terug zijn . Na wat heen en weer bellen is het uiteindelijk toch goed gekomen.
Frank Steenmeijer
Frank Steenmeijer
2024-02-05
Prima service. Monteurs werken netjes en schoon. Airco installatie functioneert naar verwachting.
A O
A O
2024-01-21
Snel, klantvriendelijk en netjes gewerkt door prima moteurs
jaap keijzer
jaap keijzer
2024-01-21
Uitstekende informatie en snelle plaatsing van de panelen. Ook de installatie dag verliep soepel. Eén aanbeveling waard