Over

Van Langen Installatietechniek

Bedrijfsvideo Van Langen

Teamfoto Van Langen

Even kennismaken

Over ons

Van Langen Installatietechniek is een bedrijf dat zich richt op airconditioning-, warmtepomp- en zonnestroom-installaties.
Door middel van airconditioning zorgen wij voor een ideale temperatuur in uw woning, kantoor of bedrijfshal. In de meeste gevallen komen we de installatie bij u inmeten zodat we de verwachting van de klant zeker weten kunnen realiseren, bovendien geven we persoonlijk en eerlijk advies gebaseerd op de situatie.
Wegens alle recente ontwikkelingen en opwarming van de aarde is verduurzamen een hoge prioriteit geworden. Wij dragen hier als bedrijf aan bij en nemen dit mee in onze beslissingen. Een warmtepomp of een zonnestroom-installatie is de ideale oplossing om uw woning of bedrijf te verduurzamen.

Bij Van Langen Installatietechniek worden ook de grotere projecten gerealiseerd, we zijn een geschikte partner voor zowel kleinere als voor grotere installaties. Zie onze projecten.

We beschikken over producten met een uitstekende kwaliteit en goede garantievoorwaarden. In combinatie met ons ervaren en innovatieve team, zijn wij dé installateur voor uw zonnepanelen, airconditioning en warmtepompen.

Teamfoto Van Langen

Even kennismaken

Onze monteurs

Wij werken met eigen teams van vakkundige monteurs. Door onze ervaring, zowel op kantoor als tijdens de installaties, zorgen we voor directe, korte communicatielijnen en kunnen wij snel schakelen en meedenken met onze klanten.
We denken niet graag in problemen maar liever in oplossingen. We zijn een hecht en relatief jong team en houden ons continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Deze kennis delen we dan ook graag met onze klanten. Bij van Langen Installatietechniek hebben we de klanttevredenheid hoog in het vaandel.

Wat klanten over ons zeggen.

Ton Krol
Ton Krol
2023-04-12
Prima kundig installatiebedrijf. bedrijf
Heidy Blom
Heidy Blom
2023-04-12
Wij hebben een airco laten plaatsen mooi zwart met titanium en mooi afgewerkt met een zwarte strip. Ze hebben het heel netjes gedaan en we zijn heel tevreden . Snel geleverd en ze werkte heel netjes . Het het heel snel warm in onze woonkamer. En als het goed is straks lekker koel . Maar het ging ons om de warmte en dat is gelukt . Super blij bedankt mannen .
René van der Burg
René van der Burg
2023-04-12
Wat men belooft komt men na. Alles klopt bij dit bedrijf.niet de goedkoopste, niet de duurste maar wel de beste. Via collega Niels werd dit bedrijf aanbevolen. Zonder beloftes en zonder luchtfoto's kwam men gewoon ter plekke bekijken om te checken en te adviseren. Zonnepanelen en aansluiting perfect geïnstalleerd en niet onbelangrijk. Super prijzen en geweldige monteurs. Kortom zeer aanbevelingswaardig
Roel van Leeuwen
Roel van Leeuwen
2023-04-06
Afgezien van een miscommunicatie die voor wat onrust zorgde aan beide kanten, hebben deze jongens super net werk geleverd. Ik zal ze dan ook zeker aanraden 🙂
Theo Kortekaas
Theo Kortekaas
2023-04-03
Heldere communicatie en snel. Vlotte levering en netjes geplaatst. Een firma met fijne deskundige mensen waarop je kunt vertrouwen, hebben alles waargemaakt wat was afgesproken!
michael hendriks
michael hendriks
2023-04-03
Zonnepanelen besteld en binnen enkele weken al geplaatst ook .alles werkt fantastisch en ziet er heel strak uit .de mannen van van langen komen na wat ze beloven top mannen 👍
Martijn Heskamp
Martijn Heskamp
2023-04-03
Top bedrijf met goede service zowel voor het laten plaatsen van airco als zonnepanelen.
Ank Van Der Bijl
Ank Van Der Bijl
2023-03-22
Ben heel tevreden, Er zijn 16 zonnepanelen geplaatst op een plat dak. De afspraken werden snel gemaakt,alsook de levering en installatie.Alles duidelijk en netjes. Kan het bedrijf zeker aanbevelen.
Richard Sengers
Richard Sengers
2023-03-20
Goed en snel geregeld en een goede prijs. Je hebt ook snel contact met het bedrijf. Wij zijn erg blij met onze panelen.

Onze merken